De 2-minutenregel voor leren gitaar spelen

ik ben net 2 dagen druk , vindt de uitleg overduidelijk en helder uitgelegd, louter op welke manier kun jouw met een dvdtje,s aankomen ?

ik dien eerlijk zeggen het je mijn 1e lessen van een 10 daagse module met volle tevredenheid heb gespeel, weet liggen mijn hand alsnog dikwijls in de knoop en zal er in de bovenkamer iets protesteren zo aangaande hé een ene hand doet wat anders als welke overige hand hoe kan het?

Hoi Marieke, wat opwindend teneinde te beluisteren!! En opwindend het jouw een rest met een les verder raakt kunnen verrichten! Heel wat plezier ermee!

Hoi, heerlijk het jouw me eerste lessen duidelijk vind. Op houding en grepen e.d. kom ik breedvoerig retour. Jouw kan de lessen gewoon ‘aanschaffen’, ben jouw ook niet gelukkig dan krijg je je geld retour. Succesvol vormt bijna niemand daar toepassen over daar zowat iedereen enthousiast is.

Dank je Eline! Wat leuk dat je op een basisschool les geeft, dan kun je lekker zingen met de kinderen in een klas. En het kan zijn super essentieel voor ze.. Heel wat plezier en wij merken jouw immers op Youtube, TV of Facebook!

Hoi Emma, Dank jouw immers, hetgeen opwindend teneinde te horen! Dat is het nadeel natuurlijk met boeken, er beweegt niet zo heel veel in! Ben je aan mijn betaalde les begonnen of doe je de gratis proeflessen?

In een PDF wordt verwezen tot het filmpje ‘akkoorden overpakken’ doch je vind deze ook niet terug tussen een filmpjes op deze website. Waar mag ik ‘m ontdekken?

Hoi Guillaume, je zie dat je precies betaald heb via ons overmaking. Ik ga alles in orde produceren! Heel wat plezier betreffende een lessen!

Tevens is dit lees hier verder cruciaal om ze te mogen benoemen, opdat je ook niet ineens allerlei termen hoort welke je voorheen nog niet kende. Een belangrijkste termen over gitaaronderdelen bestaan:

wat ik lastig vindt aan de Am kan zijn teneinde een E-snaar niet aan te raken, zowel betreffende een hand naar beneden indien met een duim op. Alsnog tips?

Je heb wel de schijfje’s ontvangen doch nauwelijks akkoordenboek, komt dat alsnog? Ben al aangenaam bezig doch wel in m’n eigen (langzame) tempo en dat kan zijn nou zo hemels bij het systeem om gitaar te leren spelen.

Hoi André, geeft niks dat gestuntel. Daar heb je alleen dit wordt ook wel eens last met doch dat komt altijd echt. Heel wat plezier betreffende de gitaar akkoorden!

Ik ben 71 jaar ! en heb in mijn jeugd heel wat gespeeld en zelfs een zoveel jaar in een bandje. Heellang niet verdere gespeeld, maar dit begint weer te kriebelen.

Leer eerst spelen buiten plectrum. Leer gitaar spelen op een akkoustische gitaar. Hierop hoor je de fouten beter en het speelt zwaarder vervolgens op ons elektrische gitaar. Leer jouw in het begin spelen op ons electrische gitaar vervolgens kan zijn het genoeg lastig teneinde op een akkoustische gitaar te leren spelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *